Facilitair Management en Advies

Facilitaire services spelen een belangrijke rol in het dagelijkse functioneren van uw bedrijf en medewerkers.  De “harde” technische services zoals gebouwonderhoud tot de “zachte” menselijke diensten zoals catering en schoonmaak staan aan de basis voor het optimaal fungeren van uw primaire bedrijfsprocessen. In optima forma vullen deze verschillende diensten elkaar naadloos aan. De praktijk laat echter flinke uitdagingen zien bij regievoering, inzichtelijkheid in de prestaties van leveranciers en het bewaken van kosten. MYSS ondersteunt u met facilitair advies of helpt bij het optimaliseren van uw facilitair management. 

  • Hoe zorgen wij voor een betere samenwerking tussen de verschillende facilitaire dienstverleners?
  • Waar vinden wij de tijd voor verbeteringstrajecten van ons facilitaire bedrijf?
  • Betalen wij niet te veel voor onze schoonmaak, receptie en catering?
  • Ik zou graag meer inzicht krijgen in al onze gebouwinstallaties en het benodigde onderhoud, wie kan mij hierbij helpen?

Om u te helpen bij al deze uitdagingen, starten wij meestal met een analyse van uw huidige leveranciers en facilitaire contracten en deze informatie te benchmarken tegen de prestaties en kosten van andere partijen. Daarmee adviseren wij welke verbeteringen u kunt behalen en uw organisatie begeleiden bij efficiënter inkoop- en contractmanagement van al uw huisvesting- en facilitaire diensten. Maar ook de dagelijkse regie verzorgen wij graag voor u. Hiervoor kunnen wij u zowel op afstand als back office van dienst zijn of een facilitair coördinator detacheren bij u op locatie. Ons managementinformatiesysteem en contractbeheersysteem zorgen ervoor dat u 24/7 inzicht heeft in periodieke evaluaties, (aanstaande) controles van technische installaties en in financiële en kwalitatieve rapportages.

Wij werken samen met

MYSS werkt samen met gecertificeerde bedrijven op het gebied van makelaardij, werkplekoptimalisatie, duurzaamheid, kantoorinrichting, project management en facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en onderhoud. Wij sluiten geen partijen uit om met onze cliënten te werken. Bestaande relaties van (nieuwe) opdrachtgevers nemen wij graag op in onze dienstverlening. Belangrijkste voorwaarde daarvoor is dat leveranciers willen samenwerken met andere partijen die diensten leveren aan de cliënt.

Bekijk onze partners

[/block]