Welkom bij het nieuwe Myss

Met trots presenteren wij onze nieuwe naam en dienstverlening. Tot voor kort kende u ons als FDN, per heden gaan wij verder als MYSS. De nieuwe naam (kort voor: Manage Your ServiceS) staat voor een integrale visie op de gehele huisvestingsketen.  De naam FDN (Facilitaire Dienstverlening Nederland) paste niet meer bij onze grotere ambities en het bredere spectrum van diensten dat wij leveren aan onze opdrachtgevers.
Daarom MYSS!

MYSS (en haar voorgangers) is in 2002 ontstaan uit het idee dat huisvesting niet alleen een kostenpost hoeft te zijn, maar dat goede facilitaire regie direct bijdraagt aan het succes van een organisatie. In eerste instantie waren wij vooral gericht op facilitair management en projectmanagement. Omdat de vragen van onze cliënten steeds vaker ook vastgoed en inrichtingsprojecten betreffen, beslaat onze dienstverlening nu de gehele huisvestingsketen. Door middel van advies, implementatie en het voeren van de dagelijkse regie voorzien wij onze klanten iedere dag weer van de mogelijkheid zich te richten op hun eigen primaire bedrijfsprocessen en -doelstellingen. Dit doen wij vanuit een centrale verbindende rol samen met de beste dienstverleners binnen hun vakgebied.

MYSS maakt deel uit van de Professional Facility Services Group (PFSG). Met 1.200 medewerkers zijn wij een landelijke dienstverlener op gebied van huisvesting & facilitaire dienstverlening, werving & selectie en schoonmaak. PFSG verzorgt voor ons de financiële administratie en Human Resource processen en is gecertificeerd volgens ISO 9001, 14001, NEN 4400-1 en MVO-wijzer.  

Een nieuwe locatie

Wij zijn sinds kort verhuisd naar Gebouw 144 aan het Stationsplein Noord-Oost 330 op Schiphol-Oost. Wij staan hiermee nog dichter bij onze klanten en hebben ruimte om de komende jaren te ontwikkelen en te groeien. Wij danken onze partner Nest en Schiphol Real Estate voor de mogelijkheid om ons op deze mooie locatie te vestigen met uitzicht over de landingsbanen van Schiphol. Wij ontvangen u graag bij ons op locatie! Kijk hier voor meer contactmogelijkheden en de route 

Wat Myss voor u kan betekenen

MYSS biedt organisaties inzicht en grip op alle aspecten binnen huisvesting. Van advies in een vroeg stadium, de implementatie van genomen besluiten tot het vervullen van een regierol in de dagelijkse operatie. Geen situatie is hierbij gelijk. MYSS werkt daarom niet met vaste partners, maar met best-in-class dienstverleners passend bij uw situatie. Van losse diensten, tot volledige integratie met MYSS als enige contractpartner. Platform as a Service (PaaS) noemen wij dat.