Welkom bij Myss

Onze naam staat voor een integrale visie op de gehele huisvestingsketen. MYSS betekent Manage Your Services. Onze visie is dat onze cliënten moeten doen waar zij het beste in zijn. Dat betekent dat zij zich op hun primaire bedrijfsprocessen moeten kunnen richten. Wij nemen dan de regie over al hun secundaire processen op het gebied van huisvesting, vastgoed, bouw- en inrichtingsprojecten en facilitaire services.                            Oftewel wij nemen de verantwoordelijkheid voor alle zaken die voor ons juist primaire bedrijfsprocessen zijn.

Vandaar onze naam MYSS ~ Manage Your Services ~

MYSS (en haar voorgangers) is in 2002 ontstaan uit het idee dat huisvesting niet alleen een kostenpost hoeft te zijn, maar dat goede facilitaire regie direct bijdraagt aan het succes van een organisatie. In eerste instantie waren wij vooral gericht op facilitair management en projectmanagement. Omdat de vragen van onze cliënten steeds vaker ook vastgoed en inrichtingsprojecten betreffen, beslaat onze dienstverlening nu de gehele huisvestingsketen. Door middel van advies, implementatie en het voeren van de dagelijkse regie voorzien wij onze klanten iedere dag weer van de mogelijkheid zich te richten op hun eigen primaire bedrijfsprocessen en -doelstellingen. Dit doen wij vanuit een centrale verbindende rol samen met de beste dienstverleners binnen hun vakgebied.

MYSS maakt deel uit van de Professional Facility Services Group (PFSG). Met 1.200 medewerkers zijn wij een landelijke dienstverlener op gebied van huisvesting & facilitaire dienstverlening, werving & selectie en schoonmaak. PFSG verzorgt voor ons de financiële administratie en Human Resource processen en is gecertificeerd volgens ISO 9001, 14001, NEN 4400-1 en MVO-wijzer.  

Ons kantoor

Wij zijn gehuisvest in Gebouw 144 aan het Stationsplein Noord-Oost 330 op Schiphol-Oost. Vanuit deze locatie zijn wij snel bij onze klanten en hebben ruimte om de komende jaren te ontwikkelen en te groeien. Vanuit ons kantoor hebben wij schitterend uitzicht over de landingsbanen van Schiphol en zijn wij optimaal bereikbaar voor onze collega’s, cliënten en partners. Wij ontvangen u graag bij ons op locatie! Kijk hier voor meer contactmogelijkheden en de route. 

Wat Myss voor u kan betekenen

MYSS biedt organisaties inzicht en grip op alle aspecten binnen huisvesting. Van advies in een vroeg stadium, de implementatie van genomen besluiten tot het vervullen van een regierol in de dagelijkse operatie. Geen situatie is hierbij gelijk. MYSS werkt daarom niet met vaste partners, maar met best-in-class dienstverleners passend bij uw situatie. Van losse diensten, tot volledige integratie met MYSS als enige contractpartner. Platform as a Service (PaaS) noemen wij dat.