Werkplekoptimalisatie

Een goed ontwerp en de juiste inrichting van uw gebouwen dragen in grote mate bij aan het welzijn, prestaties en de gezondheid van uw medewerkers. De werkplek is meer dan alleen een kantoor: het is een plek waar medewerkers samenkomen, het visitekaartje van uw bedrijf en het maakt productiviteit, creativiteit en innovatie mogelijk. Dit zijn de belangrijkste voorwaarden voor een prettige en gezonde werkplek:

  • bewegingsvrijheid voor werknemers door gebruik van in hoogte verstelbaar meubilair, ¬†prettige looproutes, stimuleren van lopen door slimme indeling van het kantoor.
  • mogelijkheden om te verbinden en juist tot rust te komen zoals concentratieplekken en pods om te vergaderen en te bellen;
  • natuurlijke invloeden zoals voldoende groenvoorziening, daglicht, frisse lucht en gebruik van natuurlijke materialen en kleuren;
  • diversiteit van de ruimtes in o.a. kleuren en materialen en aanpasbaarheid van de werkruimte en het meubilair;
  • duurzaamheid van de materialen zelf en het gebruik ervan.

Wij helpen u

Onze ervaring met goede en slechte werkplekken en het effect op organisaties is groot.
Graag helpen wij u met het optimaliseren van de werkplek bij het realiseren van de beste werkomgeving die uw bedrijfsprocessen maximaal ondersteunt.

Cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Bekijk de case