MYSS is vanaf 1 juni 2021 aangesteld namens Klaverblad Exploitatie Bedrijf als managing agent op het gebied van commercieel vastgoedbeheer. MYSS is hiermee namens Klaverblad het eerste aanspreekpunt richting bestaande en nieuwe huurders van het kantorencomplex Soeterweyde te Zoetermeer. Tevens is MYSS het eerste aanspreekpunt zijn voor derde partijen zoals makelaars die betrokken zijn bij de verhuur van (leegstaande) ruimten en/of adviseurs van (nieuwe) huurders.

Het complex Soeterweyde is multi tenant met een metrage van 37.000m2 gelegen aan de Afrikaweg 52 (hoogbouw), Afrikaweg 2 (laagbouw) en Ierlandlaan 45 (laagbouw) in Zoetermeer. De huidige huurders in het kantorencomplex zijn Technip, Angst + Pfister, Teleperformance en Klaverblad Verzekeringen.

MYSS is onder andere verantwoordelijk voor het selecteren van solide huurders, het opstellen van huurovereenkomsten en het realiseren van een maximale huurbezetting. Ook stelt MYSS marktconforme huurprijzen vast en levert input voor investeringen om het vastgoed toekomstbestendig te maken en houden.