Wij zijn trots…

…op ons uitgebreide netwerk van dienstverleners. Al de partijen waar wij mee werken zijn gecertificeerde experts op hun vakgebied. Maar misschien nog wel belangrijker, zij zijn perfect in staat de behoefte van onze opdrachtgevers binnen hun discipline te doorgronden waarbij zij echter de impact op de totale huisvestingsketen niet uit het oog verliezen. Hierin past hun werkwijze perfect bij die van MYSS.

Werkt u zelf al met één of meerdere vaste partners of preferred suppliers? Dat is voor ons geen probleem. Doordat wij onafhankelijk en flexibel te werk gaan staat het u geheel vrij te kiezen met welke dienstverleners u wilt dat wij samenwerken. Mocht dit nog niet vastomlijnd zijn, dan helpen wij bij de selectie van die partijen die het beste passen bij uw situatie en organisatie.  

Graag stellen wij een aantal van de partijen voor waar wij al mee samenwerken.

NEW

ASWA

ASWA is een allround architectenbureau met een pragmatische aanpak. Het ontwerp van exterieur en interieur gaat naadloos over in bouwkundige uitwerking binnen afgesproken budgetten en tijdsplanning. Daarbij dragen wij zorg voor het verkrijgen van alle benodigde (bouwkundige) vergunningen.

ASWA heeft meer dan 30 jaar ervaring met Projectbegeleiding, Bouwcoördinatie en Planontwikkeling in bouwteam verband. ASWA Architecten is voor haar cliënten hun vaste partner bij het beoordelen en verbeteren van de functionaliteit en technische kwaliteit van hun bestaande en toekomstige huisvesting.

COARE

COARE Architectuur helpt organisaties om hun ambities te verheffen door interieur en gebouw op de juiste manier in te zetten. Dat is onze drijfveer en motiveert ons. Het is noodzakelijk dat we de gebruikers van de ruimte goed leren kennen. Dat doen we bijvoorbeeld door interactieve sessies en workshops te organiseren om te weten te komen wat hen motiveert, inspireert maar ook wat de ambities zijn en waar de individuele of collectieve uitdagingen liggen. Het is verder ook belangrijk om te achterhalen in wat voor omgeving uw mensen zich fijn voelen. Wat we te weten komen passen we toe in een functioneel ontwerp waarin iedereen erkend en herkend wordt en waar de organisatie als geheel en alle gebruikers individueel beter van worden.
COARE Realisatie heeft de ambitie om bouwprocessen voorspelbaar, transparant en beheersbaar te maken. Daarvoor hebben wij het COARE-model ontwikkeld. Gedurende het hele traject geven wij openheid van zaken. Dat betekent onder meer dat we voortdurend inzicht geven in de financiën. De bouwbegroting is hierbij leidend.

SkyJob

Met ruim 30 jaar ervaring is Skyjob Uitzendbureau gespecialiseerd in de segmenten dienstverlening. Wij verzorgen zowel de invulling van tijdelijk functies als wel het opzetten en beheren van flexibele pools met arbeidskrachten op het gebied van logistiek en facilitaire dienstverlening. Wij bieden onze opdrachtgevers korte lijnen en ervaren recruiters die de dienstverlening van hun cliënten tot in de finesse begrijpen. Skyjob heeft de ervaring en expertise om specifieke functies op het gebied van aviation, logistiek en facilitair management snel in te kunnen vullen.

CoffeeClick

CoffeeClick levert een uniek en vernieuwend All-In koffieconcept voor de zakelijke markt. Alle benodigde elementen zoals de koffiemachine, de benodigde services, alle supplies en installatie & instructie werkzaamheden worden vertaald naar één vaste prijs per kopje. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets: “It’s All-in the Click”.  De kwaliteit van onze eigen melanges, samengesteld uit de beste Arabica bonen, spreekt boekdelen. Deze kunt u zelf komen beleven tijdens een proeverij in onze showroom!

1nergiek

1nergiek is een middelgroot, landelijke opererend partner in schoonmaak dienstverlening. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de hoge betrokkenheid van onze medewerkers bij onze opdrachtgevers. Het persoonlijke contact tussen onze cliënten, onze leveranciers en onze medewerkers zorgt op natuurlijke wijze voor een optimale samenwerking en kennisdeling. Ook op contractueel en financieel vlak adviseren wij u graag om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw situatie. Wij streven naar een win-win situatie voor alle partijen. Wij noemen dat werken alsof het je eigen bedrijf is. Ondernemerschap dus. Zodoende kunt u als klant en/of eindgebruiker uw focus op uw core business hebben en houden. Op basis van deze voorwaarden versterken MYSS en 1nergiek elkaar al jaren in de dienstverlening voor onze gezamenlijke opdrachtgevers.

Croonwolter&Dros TBI

Croonwolter&dros is technisch dienstverlener in de gebouwde omgeving. Wij bieden bouwstenen om tot een duurzaam, slim en vitaal gebouw te komen. Deze bouwstenen bestaan uit een mix van slimme oplossingen op het gebied van ICT, technologie en energie. Het is onze ambitie om bestaande gebouwen te revitaliseren naar energie-opwekkende gebouwen die zelfsturend zijn en in dienst staan van de gebruiker. Gebouwen met een betere financierbaarheid, hogere huurinkomsten en vastgoedwaarde en waarin medewerkers met plezier werken en duurzaam presteren.

Nest

Nest, werkplekken voor groeiers, zorgt voor bruisende werkplekken en kantoren tegen een scherpe prijs. Wij bieden werkplekken tegen een scherpe prijs op basis van een flexibel en all-in contract. Onze gebruikers weten daarmee precies wat zij krijgen zonder aan lange huurcontracten vast te zitten. Namens eigenaren van vastgoed verzorgen wij de verhuur van kantoorruimte aan kleine en middelgrote bedrijven. Aan de gebruikers bieden wij een pallet van diensten rondom werkplekgebrek waardoor zij zich kunnen focussen op het groeien van hun organisaties.

GZ office xperience

Een eigen kijk op inrichten. Met oog voor detail. Een tikje eigenwijs en bijzonder verrassend. Dat is GZ. Met zo’n 30 gemotiveerde medewerkers geven we dagelijks inhoud aan de GZ OfficeXperience. We realiseren turnkey inrichtingen waarmee we de grootste spraakwaterval aan het stamelen krijgen.

De inrichting van je kantoor is het visitekaartje van je bedrijf. GZ OfficeXperience zorgt dat het DNA van de organisatie terugkomt in elk aspect van het kantoordesign, binnen elk beschikbaar budget, van kantoormeubilair tot beplanting. Daarnaast zorgt een juiste werkomgeving voor een welbehagen, vertrouwen en veiligheid. Onze inrichtingsvoorstellen dienen als uitgangspunt voor het verhogen van de arbeidsproductiviteit, het verlagen van ziekteverzuim én aanjager voor het aantrekken van nieuw talent.

Niet alleen op het gebied van project- en kantoorinrichtingen ontzorgt GZ, ook zorgen wij middels onze kantoorartikelen webshop gzonline.nl ervoor dat iedere medewerker voorzien is van de kantoorartikelen die nodig zijn voor een productieve werkdag.

Voice of Secretary

Voice of Secretary ontzorgt bedrijven door hen het klantcontact uit handen te nemen. D.m.v. telefonistes,  secretaresses die op afstand werken zijn bedrijven altijd bereikbaar; ook in het weekend of na kantoortijden. Uniek aan Voice of Secretary is dat het bedrijf geen standaard antwoord- en telefoonservice is maar de extra stap neemt om een onderdeel te worden van organisaties. Omdat de virtuele assistentes betrokken zijn bij jouw bedrijf, hebben zij voldoende know-how om klanten echt inhoudelijk te woord te staan en vormen zodoende een verlengstuk van je bedrijf.

Naast de telefoon- en antwoordservice ontzorgt Voice of Secretary ook d.m.v. e-mail en agendabeheer, content- en social mediabeheer, het opvolgen van prospects, after-sales en het afnemen van enquêtes.

Energy Services

Wij zijn Energy Services. Een onafhankelijke en zakelijke dienstverlener die met jarenlange kennis en ervaring in de complexe energiemarkt zorg draagt voor al uw energiezaken. Wij bieden u, als externe collega, professionele en specialistische ondersteuning. U bespaart hiermee op zowel de energiekosten als de tijd die u anders kwijt bent aan het regelen van energiezaken. Onze kracht? Door onze snelle, informele en no-nonsense manier van samenwerken, worden wij door onze opdrachtgevers vaak gezien als de ideale collega op gebied van energie-inkoop en advies!

KRNWTR

Social enterprise KRNWTR+ is sinds 2010 één van de voorlopers die het gebruik van single-use waterflesjes bij bedrijven, scholen en horeca tegengaat. Wij maken verschil door het aanbieden van duurzame design producten, om zo het drinken van lokaal getapt water aantrekkelijker te maken. Zo zetten wij ons in voor een plasticvrije oceaan. Met de waterdispensers van KRNWTR+ tap je lokaal gefilterd, gekoeld en bruisend water, zonder de bijsmaak van onnodige verpakkingen en transport. De tappunten kennen een uniek Dutch Design en worden in Nederland gemaakt van duurzame materialen. Naast duurzame tappunten heeft KRNWTR+ ook eigen RVS drinkflessen, 100% natuurlijke siropen en glaswerk.