Advies

Nadat wij uw huisvestingsbehoeften en huidige facilitaire diensten door middel van de MYSS contractscan in kaart hebben gebracht, komen wij met een advies hoe uw vastgoed en facilitaire diensten kunnen worden geoptimaliseerd. Verwacht hierbij geen vuistdik rapport, maar een advies op maat met oog voor uw vraagstukken en optimalisaties op de korte en middellange termijn.

Implementatie

Besluit u op basis van ons advies enkele of meerdere geïntegreerde optimalisaties uit te voeren? Dan helpen wij u graag bij de implementatie ervan. Daarbij kijken wij zowel naar de contractuele als de operationele consequenties van de voorgestelde aanpassingen.

Regie

Wij kunnen de verantwoordelijkheid nemen voor uw vastgoed en facilitaire services. Dit kan door het plaatsen van een vastgoed- en/of facilitaire manager bij u op locatie. Ook kunnen wij vanuit ons eigen kantoor werken als facilitaire regieorganisatie. In beide gevallen kunnen wij het centrale aanspreekpunt zijn voor al uw toeleveranciers en eigen medewerkers.

Het gemak van één betrokken partner biedt u inzicht, grip en nog meer efficiëntie in uw dagelijkse processen. Grote voordelen zijn het beperken van het aantal leveranciers die moeten worden aangestuurd, minder facturen die moeten worden verwerkt en betere afstemming met leveranciers waardoor fouten en vertraging worden voorkomen.