Van huisvestingsstrategie en ontwerp tot aan het inrichten van de facilitaire dienstverlening; de realisatie van het nieuwe kantoor van Struyk Verwo Infra is door MYSS begeleid gedurende het gehele huisvestingstraject.

De oorspronkelijke vraag van SVI aan MYSS was om de medewerkers van het regiokantoor in Alphen te verplaatsen naar een nieuwe locatie. Het project resulteerde uiteindelijk in het realiseren van één gemeenschappelijk kantoor voor alle medewerkers van SVI uit de vestigingen Alphen, Tiel en Oosterhout.

De ambitie van SVI om de gehele organisatie in Nederland te herhuisvesten was het startpunt waarmee Eelco Hoet is gaan zoeken naar een multi-tenant kantoor op een centrale locatie tussen de bestaande vestigingen. Na verschillende bezichtigingen is gekozen voor het compleet gerevitaliseerde gebouw New Delphi in de Meern-Utrecht. Het betonnen gebouw sluit goed aan bij SVI als marktleider in publieke bestrating. Daarnaast faciliteert de locatie de optimale bereikbaarheid voor medewerkers en klanten.

Het project is vervolgd door Nanette Bijleveld die als Project Manager Workplaces verantwoordelijk was voor het bepalen van het nieuwe kantoorconcept en de realisatie hiervan. Na het vaststellen van de huisvestingsvisie van SVI door het houden van workshops met directie en medewerkers is een aanbestedingsdocument opgesteld voor het selecteren van een Design&Build partij die de visie kon omzetten in een ontwerp en kantoorinrichting. De vraag van Struyk Verwo was om een nieuwe werkomgeving te creëren die de samenwerking tussen de verschillende afdelingen bevordert en stimuleert. Daarnaast is het voor SVI belangrijk dat de huisvesting innovatie en duurzaamheid uitstraalt. Na een uitgebreide presentatie dag waarop verschillende partijen hun plannen presenteerden, is unaniem voor Sprank Interieurprojecten gekozen voor de inrichting van het nieuwe kantoor.

Gedurende de bouw bleef MYSS namens SVI het centrale aanspreekpunt voor Sprank aangaande de bouwwerkzaamheden. Tegelijkertijd werd in nauwe samenwerking met medewerkers van SVI de toekomstige facilitaire organisatie opgezet. Door deze centrale rol kon MYSS ervoor zorgen dat het nieuwe kantoor ook echt ging leven op de manier welke bij aanvang van het project beoogd was. Wij kijken met trots terug op dit project waarin we onze visie en kennis over het optimaliseren van huisvesting en facilitaire dienstverlening maximaal hebben kunnen inzetten voor Struyk Verwo Infra.