MYSS ~ Manage Your Services ~ en VdM Huisvestingszaken bundelen per 1 juni hun krachten. Door het samengaan van de organisaties wordt compleet advies geboden over het optimaliseren van de totale huisvestingsketen van bedrijven op de gebieden van vastgoedtransacties, project management, design & inrichting en facilitaire vraagstukken. Hierdoor kunnen cliënten zich volledig richten op hun primaire bedrijfsprocessen. De dienstverlening van VdM zal vanaf 1 juni onder de vlag van MYSS worden voortgezet. 

Eelco Hoet – algemeen directeur MYSS – en Richard van der Maas – directeur VdM – hebben beiden ruim twintig jaar ervaring binnen de vastgoedsector waarbij zij zich hebben gespecialiseerd in het optimaliseren van het vastgoed, huisvesting en de facilitaire services van eindgebruikers. 

Het is uniek in de vastgoedadviesmarkt dat één partij de totale huisvestingsketen voor eindgebruikers organiseert. Hierdoor worden de Total Costs of Occupancy voor bedrijven verlaagd en hun interne processen geoptimaliseerd.

Eelco Hoet en Richard van der Maas

MYSS heeft zich sinds haar oprichting in 2005 gespecialiseerd in het optimaliseren en het managen van de facilitaire en operationele zaken van grote MKB-organisaties in de maak-, proces- en logistieke industrie. 

Met het aantreden van Hoet – voormalig Head of Corporate Solutions bij JLL – eind 2018 als medeaandeelhouder en algemeen directeur zijn MYSS en haar medewerkers tevens advies gaan geven over vastgoed-, huisvesting- en projectmatige vraagstukken. Dit met de ambitie om haar cliënten geheel te ontzorgen op het gebied van vastgoed en facilities. Tot de opdrachtgevers van MYSS behoren onder meer Menzies Cargo, Libbey, Goodman, John Bean Technology, Struyk Verwo, Klaverblad Verzekeringen en het Nederlands Bijbelgenootschap.

VdM Huisvestingszaken is begin 2013 opgericht door Richard van der Maas na zijn functie als adjunct directeur bij Ooms Bedrijfshuisvesting in Rotterdam. VdM adviseert bedrijven over het realiseren van de optimale huisvesting voor hun organisaties en begeleidt hen vervolgens bij het aanhuren, aankopen of heronderhandelen van vastgoed dat hierbij het beste aansluit. Tot de cliënten van VdM behoren diverse MKB-organisaties, partijen in de zorgsector, multinationals en (semi)overheidspartijen waaronder het CBR, Bilfinger-Tebodin, Parnassia en OGD.