Onze mensen

De diverse huisvestingsvraagstukken van onze klanten vragen een grote diversiteit in ervaring, kennis en kunde. Wij zijn trots op onze partners die onder onze regie specialistische kennis inbrengen voor onze opdrachtgevers.

Ons eigen team bestaat uit een groep enthousiaste en ondernemende collega’s met jarenlange achtergronden in huisvestingsadvies, contract management, vastgoed, project management en facility management. Benieuwd naar wie wij zijn? Bekijk onze profielen verder op de pagina.

Eelco Hoet

Eelco

Eelco gaat graag in discussie wanneer hij denkt dat iets beter kan. Hij daagt anderen daarbij graag uit om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. In de afgelopen twintig jaar heeft Eelco gewerkt binnen vastgoed- en facilitaire organisaties met een focus op het optimaliseren van huisvesting voor eindgebruikers. Sinds eind 2018 is hij als algemeen directeur en eigenaar verantwoordelijk voor het uitbouwen van MYSS. Eelco wordt enthousiast van het oplossen van vastgoedvraagstukken waarbij de kennis en ervaring van hem en die van zijn collega’s wordt getest en uitgedaagd. Wanneer de oplossing is gevonden geniet hij het meest wanneer gezamenlijk het succes kan worden gedeeld.

Algemeen Directeur

eelco.hoet@myss.nl
+31 6 50 67 10 69

Dorien Dallinga

Dorien

Partner Asset Management

dorien.dallinga@myss.nl
+31 6 34 00 15 86

Richard van der Maas

Richard

Richard zoekt naar de vastgoedoplossing die past bij de bedrijfsvoering van zijn opdrachtgever. Waarbij zijn opdrachtgevers de eindgebruikers van commercieel vastgoed zijn. Balans tussen de bedrijfsvoering en een huurovereenkomst is daarbij essentieel. Zodanig ingericht dat besluiten omtrent de bedrijfsvoering niet afhangen van de looptijd van de huurovereenkomst.  

In 2013 gestart als zelfstandig ondernemer. Met zijn ervaring en diversiteit aan opdrachtgevers is hij in staat om de daadwerkelijk behoefte te doorgronden. Opdrachtgevers variëren van de MKB-ondernemer tot diverse (mulit)nationals en zorginstellingen. Uitdagingen gaat hij graag aan. Met ruim 20 jaar ervaring in het vastgoed een meer dan gewaardeerde sparingspartner voor veel ondernemingen.

In zijn vrije tijd sport Richard graag. De racefiets en hardlopen een uitlaatplek en geven energie om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

Partner Real Estate

richard.vandermaas@myss.nl
+31 6 83 59 12 06

Bram Veldman

Bram

Al tijdens zijn opleiding International Facility Management in Groningen wist Bram al dat hij zijn vak wilde uitoefenen op een luchthaven. De eerste stappen van zijn carrière heeft hij gezet als facility manager bij een vliegtuigonderhoudsbedrijf. In een technische omgeving voelt Bram zich al snel thuis.

De kritische blik die Bram heeft op facilitaire processen, helpt hem om verbeteringen voor te stellen waarmee winst te behalen valt op meerdere vlakken.

Medior Facility Manager

bram.veldman@myss.nl
+ 31 6 40 08 07 00

Daniëlle Disseldorp

Daniëlle

Met veel plezier stelt Daniëlle zich voor als office manager bij MYSS. Wat Daniëlle het meest aanspreekt bij MYSS is de persoonlijke aandacht, gecombineerd met de ambitie en sfeer die bij MYSS heerst. Daniëlle heeft meerdere jaren ervaring als office manager opgedaan bij diverse bedrijven en is vastbesloten bij te dragen aan de groei en het succes van MYSS. Het delen van kennis en ervaring is voor mij erg belangrijk. Daniëlle kijkt er dan ook naar uit om te leren van haar collega’s en die van zichzelf te delen, zodat de gezamenlijk gestelde doelen behaalt kunnen worden. Een goede samenwerking is de sleutel tot succes.

Naast haar werk is Daniëlle moeder van 2 van kinderen en op sportief gebied staat ze graag op de tennisbaan of trekt ze haar hardloopschoenen aan voor een rondje door de duinen. Een goede balans tussen werk en ontspanning is erg belangrijk voor haar.

Daniëlle kijkt er naar uit om iedereen persoonlijk te ontmoeten en samen te werken aan de groei van MYSS.

Office Manager

danielle.disseldorp@myss.nl
+31 6 25 53 21 75

Ingrid van Vliet

Ingrid

Adminstratie

info@myss.nl
085 666 51 47

Roos Kleijburg

Roos

Roos, is een facilitaire projectmanager
in hart en nieren. Ze is van alle markten thuis en staat altijd klaar voor iedereen. Haar jarenlange ervaring met het coördineren van facilitaire projecten maakt haar een geweldige sparringpartner.

Project Manager Facilities

roos.kleijburg@myss.nl
+31 6 53 71 75 84

Roxanne Kiks

Roxanne

Tijdens haar hbo-opleiding Facility Management wist Roxanne al dat huisvesting haar interesseerde en na de minor Real Estate Management wist ze het zeker, zij wilde hierin doorgroeien. Het leukste aan het werken in deze sector vindt zij de contacten die je hebt met verschillende cliënten en leveranciers en de relatie die je opbouwt. Daarnaast is zij op haar plek in een dynamische omgeving waarin ingespeeld wordt op ontwikkelingen.

Het werken bij MYSS motiveert haar, omdat er gewerkt wordt aan thema’s die zij interessant vind. Daarnaast heeft zij de kans om veel ervaring op te doen door de diversiteit in projecten en cliënten, ervaart zij veel vrijheid en waardering en heeft zij de mogelijkheid om haar netwerk uit te bereiden.

Haar doel is om ervoor te zorgen dat niet alleen alles goed georganiseerd en geregeld wordt, maar dat het ook indruk achterlaat. Daarnaast geeft het haar voldoening om haar collega’s te ondersteunen en zich behulpzaam op te stellen.

 

Real Estate & FM Advisor

roxanne.kiks@myss.nl
+31 6 51 67 36 62

Thaifely Balentina

Thaifely

Thaifely, een toegewijde professional met expertise in facility management en gastvrijheid, valt op door haar servicegerichtheid en proactieve aanpak. In haar rol als eerste aanspreekpunt op de Servicedesk binnen MYSS blinkt Thaifely uit in zelfstandig werken en het hands-on aanpakken van taken. Haar leergierigheid en flexibiliteit maken haar van onschatbare waarde voor het team. Met een passie voor het aanpakken van uitdagingen gaat Thaifely graag een stap verder om effectieve oplossingen te bieden. Haar toewijding en inzet vormen een essentiële bijdrage aan het behalen van de doelen binnen MYSS.

Naast haar rol binnen MYSS houdt Thaifely er ook van om in haar vrije tijd de natuur op te zoeken. Ze maakt graag lange wandelingen op de pier van Scheveningen. Daarnaast vindt ze het heerlijk om te verdwalen in mandala’s voor volwassenen.

Servicedesk Facilities

thaifely.balentina@myss.nl
+31 6 11 19 50 26

Toine Posthumus

Toine

Met Toine in de basis is het altijd scoren. Hij heeft de controle over de financiële administratie van MYSS.

Finance

toine.posthumus@myss.nl
085 666 51 47

Ophelie Hoekstra

Ophelie

Midden 2021 is Ophelie begonnen als stagiair hbo International Facility Management and Real Estate en ze is niet meer weggegaan. Ze houdt zich als junior consultant bezig met diverse facilitaire en vastgoed gerelateerde vraagstukken, van werkplekconcepten tot aan het bouwen van een facilitair online platform. Niks is te gek voor deze geboren Brabander. Ze zoekt graag de hoogte op, in een zweefvliegtuig of in een Boeing op weg naar een verre zonnige bestemming.

Adviseur vastgoed & facilities

ophelie.hoekstra@myss.nl
+31 6 21 83 27 29

TBA

TBA

Stagiair facilitair management

info@myss.nl
085 666 51 47

Jake

Jake

Met Jake op kantoor is het altijd gezellig. Hij zorgt voor goede sfeer en is altijd vrolijk.

Kantoorhond

Kom jij ons team versterken?

MYSS groeit hard daarom zoeken wij nieuwe collega’s die net zo hard mee willen groeien! Wij zijn een ondernemende en energieke groep mensen die voldoening haalt uit het oplossen van diverse en complexe huisvestingvraagstukken. Dat doen we voor een al even diverse groep gerenommeerde opdrachtgevers. Groei jij met ons mee?

Werken bij MYSS samengevat:

  • Dynamiek en diversiteit in projecten bij gerenommeerde klanten;
  • Uitdagende vraagstukken rondom duurzame huisvesting;
  • Samenwerken met een hecht team en de beste partners in ons netwerk;
  • Vrijheid en ontwikkelen van eigen aanpak en talent;
  • Werken vanuit een fijne centrale werkplek en/of bij de klant;
  • De mogelijkheid om mee te bouwen aan het mooiste bedrijf van Nederland!